wederverkoop

Ontbijten met Texelse jam

Een ontbijt met lokale twist aanbieden in je B&B, appartement, huisje, camping of hotel? Onze jams zijn verkrijgbaar in verschillende smaken als monoverpakking, gangbare pot en grote weckpot. Vul onderaan deze pagina je gegevens in een we zorgen dat je vrijblijvend meer informatie en een proef-kistje ontvangt.

Wederverkoper worden

Ieder jaar zijn er meer Texelaars en Texel bezoekers die onze producten weten te vinden. Passen onze jams, gelei, sauzen en siropen in je assortiment en wil je ook graag jouw bezoekers kennis laten maken met deze lekkere producten, vul dan onderaan deze pagina je gegevens in en we zorgen dat je vrijblijvend meer informatie over de producten, levering en inkoopprijzen ontvangt.

Kerstpakketten

Zelf een kerstpakket samenstellen met de lekkerste lokale producten? Dan horen daar ook onze jams, dessertsauzen en siropen in. Vul onderaan deze pagina je gegevens in een we sturen je vrijblijvend onze mogelijkheden toe.

Info aanvragen

Bedankt voor jouw informatieaanvraag, we zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen.
  Ik ga akkoord met het Privacy beleid

  vandaag geopend tot 17:30 uur

  • Middellandseweg 4, Oudeschild, Texel
  • 1 mei - 1 november
  • Maandag - Zaterdag
  • 9.30 - 17.30 uur
  • Gratis entree

  PLUKDAGEN

  Je eigen fruit oogsten kan op plukdagen in het voedselbos. Mandjes en bakjes zijn verkrijgbaar bij de kassa, de oogst kost 7,- per kg. De komende tijd zijn aardbeien-plukdagen wekelijks van maandag tot en met zaterdag.

  TERRAS EN BOERDERIJWINKEL

  Fruit, noten, kruiden en groenten uit het voedselbos worden dagelijks door ons geoogst en verwerkt. Geniet hiervan op het binnen- en buitenterras of koop deze oogst in onze boerderijwinkel.

  OP AVONTUUR IN HET VOEDSELBOS

  Ren, klim en kruip over het kabouterpad (geschikt voor kinderen tot 10 jaar) of wandel, geniet, relax en ontdek wat er allemaal groeit in het voedselbos.

  RONDLEIDING (TICKETS)

  Kom meer te weten over het voedselbos tijdens een rondleiding met aansluitend een proeverij. Rondleidingen kunnen op dit moment nog niet geboekt worden.