wederverkoop

Ontbijten met Texelse jam

Een ontbijt met lokale twist aanbieden in je B&B, appartement, huisje, camping of hotel? Onze jams zijn verkrijgbaar in verschillende smaken als monoverpakking, gangbare pot en grote weckpot. Vul onderaan deze pagina je gegevens in een we zorgen dat je vrijblijvend meer informatie en een proef-kistje ontvangt.

Wederverkoper worden

Ieder jaar zijn er meer Texelaars en Texel bezoekers die onze producten weten te vinden. Passen onze jams, gelei, sauzen en siropen in je assortiment en wil je ook graag jouw bezoekers kennis laten maken met deze lekkere producten, vul dan onderaan deze pagina je gegevens in en we zorgen dat je vrijblijvend meer informatie over de producten, levering en inkoopprijzen ontvangt.

Kerstpakketten

Zelf een kerstpakket samenstellen met de lekkerste lokale producten? Dan horen daar ook onze jams, dessertsauzen en siropen in. Vul onderaan deze pagina je gegevens in een we sturen je vrijblijvend onze mogelijkheden toe.

Info aanvragen

Bedankt voor jouw informatieaanvraag, we zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen.
  Ik ga akkoord met het Privacy beleid

  vandaag geopend tot 17:30 uur

  • Middellandseweg 4, Oudeschild, Texel
  • 1 mei - 1 november
  • Maandag - Zaterdag
  • 9.30 - 17.30 uur

  Tickets en tijdslot reserveren

  Om te komen struinen, spelen, leren, relaxen, proeven en voor alle andere voedselbos activiteiten, heb je een geldig entreeticket nodig. Koop deze alvast online zodat je direct bij aankomst het bos in kan.

  Wil je het voedselbos vaker bezoeken? Dan hebben we nu een heel voordelige 10-rittenkaart voor je!

  LET OP: alles heeft zijn eigen groei, bloei en oogsttijd. Het aanbod en de hoeveelheid om te proeven varieren dus gedurende het seizoen.

  TICKETS EN RESERVEREN >

  (DE) Tickets und Reservierungen >