Onze producten

Circulair fruit

In het seizoen wordt er dagelijks vers fruit geoogst voor de verkoop in ons boerderijwinkeltje en voor verschillende Texelse supermarkten. Onze fruitrassen worden geselecteerd op smaak engeteeld op de meest natuurlijke manier. Het fruit wat overblijft verwerken we in onze eigen keuken tot de lekkerste jam, gelei, dessertsaus en siropen. Zo hoeven we gelukkig nooit fruit weg te gooien.

Het hele jaar op zijn lekkerst

Jams zijn het lekkerst als ze net zijn gemaakt, daarom zorgen wij dat het vers geoogste fruit tijdens het seizoen direct ingevroren wordt, en maken we er pas jam van net voordat hier vraag naar is. Zo zorgen we het hele jaar voor de lekkerste 'verse' jam.

Over heel Texel verkrijgbaar

Op zoek naar onze producten? Kijk hier waar en wanneer deze te vinden zijn:

vandaag geopend tot 17:30 uur

  • Middellandseweg 4, Oudeschild, Texel
  • 1 mei - 1 november
  • Maandag - Zaterdag
  • 9.30 - 17.30 uur
  • Gratis entree

PLUKDAGEN

Je eigen fruit oogsten kan op plukdagen in het voedselbos. Mandjes en bakjes zijn verkrijgbaar bij de kassa, de oogst kost 7,- per kg. De komende tijd zijn aardbeien-plukdagen wekelijks van maandag tot en met zaterdag.

TERRAS EN BOERDERIJWINKEL

Fruit, noten, kruiden en groenten uit het voedselbos worden dagelijks door ons geoogst en verwerkt. Geniet hiervan op het binnen- en buitenterras of koop deze oogst in onze boerderijwinkel.

OP AVONTUUR IN HET VOEDSELBOS

Ren, klim en kruip over het kabouterpad (geschikt voor kinderen tot 10 jaar) of wandel, geniet, relax en ontdek wat er allemaal groeit in het voedselbos.

RONDLEIDING (TICKETS)

Kom meer te weten over het voedselbos tijdens een rondleiding met aansluitend een proeverij. Rondleidingen kunnen op dit moment nog niet geboekt worden.